Pages

2011. szeptember 4., vasárnap

Danny Hart Világbajnok !

Champery 2011

Danny Hart Angliából fergeteges futammal, megnyerte az idei VB-t.. Nagyon ügyesen ment a srác, a végén egy stílusos ugrással zárta a futamot..
Nem sikerült viszont a nagy neveknek, bár a nőknél Rachel Atherton befutott a második helyre, tesója Gee eléggé elszúrta a napot, 2 bukással és semmi küzéssel az 50. helyre ért be. Azért az utolsó cél előtti kidobón odabiccentett a fejével az angol szurkolótábornak, (köztük álltam) de nem volt elégedett. Következő esélyesként  Sam Hill volt jelen, akinek az egész pálya drukkolt, ám mégsem jutott előrébb a 8. helynél. Danny Hart természetesen elképesztő volt, már az első szakaszon 9 mp előnye volt. Nagyon jött a fiú. Utána még két rider maradt hátra. Elsőnek Greg Minnar inult le, ám ő sem produkálta magát teljesen, bár jobban koncentrált mint Gee, ő is nagyon csúszkált végül 12. lett azt hiszem. A nagy körömrágás a végére érkezett, Aaron Gwin megindult, és jött és jött, és az angolok elcsendesedtek, és ÓÓÓÓÓ... kicsúszott... Nagyon kockáztatott, és nem jött össze neki :/.. Bár gonolom az összetett győzelemmel meg van elégeve.. Az angolok meg ünnepeltek tovább.. Ja a beszámolóból kihagytam Steav Peat-et aki bár szitén nem bravúroskodott, a végén egy olyan stílusos repülést mutatott be, hogy égnek állt mindenki haja..

Minent összevetve hatalmas nap volt, szakadt az eső, de engem ez sem zavart, nagyon jó élmény volt testközelből látni a nagyokat... A hangulat megvolt, a külömbség a TV és a pálya között elképesztő.. Néhány helyen lenézni nem mertem volna, és a csajok úgy jöttek ott le, hogy huhúú.. A gané idő ellenére is megpróbáltam nyomni egy két képet, lássuk őket :

 Minnar éppen a sisakját pucolja..
 Rachel száguldozik lefelé a felső szakaszon
 Sam Hillnek az egész pálya szurkolt..
 Peat az utolsó kidobón.. Stílus?..
 Peat lennt a célban
  
Gee épp tolja el a bringát..


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése